Skip to content

Op zoek naar een beeldend kunstenaar?

Wil jij een origineel kunstwerk kopen of iets speciaal laten maken? Dan kan de Kunstenmakerij iets voor je betekenen! Neem contact met mij op, maak je wensen kenbaar, dan komen wij er samen wel uit. Ben je benieuwd naar meer informatie? Lees dan verder, ik vertel je graag wat meer.

Een beeld laten maken in 2D of 3D

Als je een beeld speciaal laat maken voor jezelf, een ander of ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis, krijg je een heel persoonlijk kunstwerk. Met een kunstwerk kun je emoties oproepen die niet altijd even goed met woorden omschreven kunnen worden. Bij Kunstenmakerij sta ik graag voor je klaar om jouw wensen, emoties en gedachten te vertalen naar een prachtig beeld in 2D of 3D.

Een afspraak inplannen?

Mijn werken in opdracht zijn het resultaat van een perfecte mix van jouw wensen en mijn artistieke vrijheid. Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken. Dan kunnen we jouw wensen en de verschillende mogelijkheden bespreken. Bij een wederzijds akkoord ga ik voor je aan de slag. De levertijd is afhankelijk van het soort kunstwerk dat je wilt laten maken.

Neem contact met mij op

Ik sta voor je klaar om een afspraak in te plannen of jouw vragen te beantwoorden. Hiervoor ben ik telefonisch bereikbaar op 06-53877769. Daarnaast kun je mij bereiken via e-mail en het contactformulier op deze website. Ik sta je graag te woord.

Back To Top