Ga naar hoofdinhoud

Werk

Kunstenmakerij.

Ik ben een veelzijdig beeldend kunstenaar. In mijn atelier aan huis werk ik aan mijn ruimtelijke beelden, tekeningen, schilderijen en collages, met verschillende technieken en materialen. Autonoom werk, maar ook werk in opdracht.

Inspiratiebronnen.

Ik ben gefascineerd door vergankelijkheid, door sporen van leven en van verval, door de kleuren, bijzondere vormen en fragmenten die overblijven van dat wat geweest is. Ik vind inspiratie in fossielen, monumentale landschappen, ruïnes en archeologische sites. Maar ook maatschappelijke gebeurtenissen, zoals de oorlogen in (voormalig) Joegoslavië of in Syrië kunnen aanleiding zijn om beelden te maken. Zo ontstaat een grote diversiteit aan beelden met de inspiratiebronnen en thema’s als verbindende factoren.

Docentschap.

Ik heb ruim 20 jaar met veel plezier en energie gewerkt in het voortgezet onderwijs als docent beeldende vorming. Lesgeven is een prachtig maar helaas ook een tijdverslindend vak, waardoor er veel te weinig tijd over blijft om zelf beeldend aan de slag te gaan. Ik heb te veel jaren te weinig tijd doorgebracht in mijn atelier.

Enige tijd geleden heb ik de knoop doorgehakt. Ik heb mijn baan als docent opgezegd, om mij weer helemaal te kunnen wijden aan dat wat ik het liefste doe: beelden maken!

Troosten & Proosten.

Behalve in de kunstenmakerij, ben ik ook werkzaam als creatief beeldend coach. Ik werk met mensen die begeleiding en steun willen hebben bij de verwerking van rouw en verlies. Met gesprekken en creatieve beeldende middelen.

Door met beelden en poëzie te werken kun je inzicht krijgen in complexe gevoelens, en uiting geven aan emoties die niet altijd onder woorden te brengen zijn.

Ik bied de rouwbegeleiding aan voor een korte periode d.m.v. workshops, of in een langer en intensiever traject van ongeveer 6 bijeenkomsten.

Back To Top